Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022-06-30 | CULTURE OF PROFESSIONAL COMMUNICATION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY: ITS SIGNIFICANCE AND INFLUENCE | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Литвин, Оксана Вікторівна |
2022-06-17 | Dehydration of berries during storage | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022 | Development of turkey's tourist industry in the convention of the covid-19 pandemic: challenges and opportunities | Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Литвин, Оксана Вікторівна |
2022-06-22 | ECOLOGICAL BERRY PACKAGING AS AN ALTERNATIVE TO PLASTIC CONTAINERS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович |
2021-08-31 | EFFECT OF CHITOSAN PRETREATMENT ON THE QUALITY OF STRAWBERRIES DURING COLD STORAGE | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2020 | EFFICIENCY OF PRETREATMENT OF STRAWBERRIES WITH CHITOSAN SOLUTIONS DURING COLD STORAGE IN A MODIFIED GAS ATMOSPHERE | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2022 | FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна |
2022-05-05 | Franchising of the restaurant industry in war conditions | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022-06-22 | MODERN SOLUTIONS IN SORTING FRUIT AND VEGETABLE RAW MATERIALS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2020-12-25 | Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2022-06-17 | SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2020-04-07 | Technology of storing strawberries pretreated with chitosan. | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2023 | The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine | Поворознюк, Інна Миколаївна; Джога, Ольга Валентинівна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Тимчук, Світлана Володимирівна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022-03-03 | THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна |
2022-06-17 | Use of fluidization tunnels of shock freezing for raspberries | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022-03-03 | WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTION | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна |
2022-05-17 | Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2022-03-31 | ВПЛИВ ЗОВНІШНІХ ТА ВНУТРІШНІХ ФАКТОРІВ НА ЗМІНУ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ ГОСТИННОСТІ | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2018-10-25 | Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Заморська, Ірина Леонідівна |
2018-11-15 | Вплив обробки хітозаном на інтенсивність дихання ягід суниці під час зберігання | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |