Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 24.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-10Актуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освітиДубова, Наталія Вячеславівна
2021-10Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освітиДубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович
2021-06Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностейДубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович
2022СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІДубова, Наталія Вячеславівна
2016-04Особливості застосування комп’ютерних навчально-контролюючих програм при вивченні учнями 7-х класів блоку «Технологія виготовлення виробів в’язаних гачком»Дубова, Наталія Вячеславівна
2017-05Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологійДубова, Наталія Вячеславівна
2017-04Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занятьДубова, Наталія Вячеславівна
2018-11Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовкиДубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна
2017-11Технологічне обладнання харчової галузіДубова, Наталія Вячеславівна
2018-11Технологія виробництва продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна