Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022-01 | Modelling of Demand Determinants for Full-Time Bachelor’s Degree Programs in Hospitality and Catering: The Case of Ukrainian Higher Education Institutions | Поворознюк, Інна Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна; Бербец, Тетяна Миколаївна; Філімонова, Ірина Афанасіївна; Зоценко, Людмила Миколаївна; Гуща, Євгенія Анатоліївна |
2018-10-20 | USING OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL COMPETENCIE’S FORMING OF THE FUTURE FOOD TECHNOLOGIES BACHELORS | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2019-02-20 | Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2016-04-12 | Виробниче авчання | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2021-12-03 | Виробниче навчання | Гвоздецька, Юлія Василівна; Філімонова, Ірина Афанасіївна; Ткачук, Станіслав Іванович; Джога, Ольга Валентинівна |
2021-12-03 | Виробниче навчання | Гвоздецька, Юлія Василівна; Джога, Ольга Валентинівна; Ткачук, Станіслав Іванович; Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2016 | Виробниче навчання | Гвоздецька, Юлія Василівна; Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2017-10-23 | Виробниче навчання | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2022-05-30 | Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. | Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна |
2018-10-10 | Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2020-12-04 | Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. | Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлыя Василiвна |
2020-12-04 | Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2017-03-20 | Ключевые компоненты профессиональной компетентности будущих специалистов-технологов пищевой отрасли | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2016-12-20 | Ключові компоненти професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів харчової галузі | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2021-05-30 | Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія | Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович |
2017-05-20 | Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2018-02-20 | КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2016-04-12 | Методичні рекомендації | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2018-11-15 | Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2022-10-25 | Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |