Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-05 | Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2020-10 | Актуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2013-08 | Дидактичні умови застосування комп’ютерної техніки на уроках технології | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2020-10-15 | Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2016-04 | ДИЗАЙНЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ УЧНІВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГІЙ | Харитонова, Валентина Василівна; Дубова, Наталія Вячеславівна |
2017-04 | Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занять | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2019-04 | Мистецтво як засіб художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освіти | Дубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна |
2018 | Народні ремесла і промисли (лабораторний практикум) | Дубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна; Потапкін, Віталій Сергійович |
2020-06-03 | ОПЕРАТИВНА ОЦІНКА ПАРАМЕТРІВ ХІМІЧНОГО ЗАРАЖЕННЯ | Мельник, Олександр Васильович; Совгіра, Світлана Василівна; Душечкіна, Наталія Юріївна; Авраменко, Олег Борисович; Дубова, Наталія Вячеславівна |
2016-04 | Особливості застосування комп’ютерних навчально-контролюючих програм при вивченні учнями 7-х класів блоку «Технологія виготовлення виробів в’язаних гачком» | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2024-05-30 | Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій | Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Дубова, Наталія Вячеславівна; Грітченко, Анатолій Григорович |
2021-10 | Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти | Дубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович |
2015-04 | ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ПЕРЕДУМОВА ВИВЧЕННЯ ОСНОВ ДИЗАЙНУ У ПРОФІЛЬНІЙ ШКОЛІ | Дубова, Наталія Вячеславівна |
1998-02 | Підготовка вчителя до навчання учнів технологій обробки тканини та ваолокнистих матеріалів | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2021-06 | Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностей | Дубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович |
2022 | СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2017-11 | Технологічне обладнання харчової галузі | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2019-11 | Технологія продукції громадського харчування | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2018-11 | Технологія виробництва продукції громадського харчування | Дубова, Наталія Вячеславівна |
2015-05 | ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДО НАВЧАННЯ УЧНІВ ОСНОВАМ ДИЗАЙНУ В ПРОЦЕСІ ПРОЕКТУВАННЯ ВИРОБІВ | Дубова, Наталія Вячеславівна |